Rosen_new.jpg

Rosen-menetelmä

Tule tutustumaan Rosen-menetelmään!


Lue mitä asiakkaat sanovat >>

 
Keholla on parempi muisti kuin moni meistä tietääkään. Lihakset muistavat sellaisetkin asiat, jotka mieli on unohtanut jo kauan sitten. Moni voi mieltää jatkuvien lihaskipujen johtuvan esimerkiksi fyysisestä rasituksesta. Kehossa voi kuitenkin olla jännitystiloja, jotka ovat tulleet esimerkiksi voimakkaan tunnetilan myötä ja jääneet ikään kuin päälle.


Lihasjännitysten syy voi siten löytyä myös eri elämänvaiheissa torjutuista tunteista. Ylivoimaisen tunteen siirtäminen kehoon on ihmiselle ominainen suojautumiskeino, joka auttaa pääsemään vaikean tilanteen yli. Jännitystila saattaa jäädä krooniseksi ilman että ihminen edes tiedostaa asiaa. Pitkäaikainen jännitystila kuormittaa kehoa ja rajoittaa vartalon liikkuvuutta. Keho on ikään kuin lukossa.

Rosen-terapeutti on koulutettu havaitsemaan kehon jännittyneet kohdat ja auttamaan asiakasta niiden löytämisessä. Kun jännittynyt lihas vapautuu ja rentoutuu, myös mieli vapautuu. Kehoon tulee lisää joustavuutta ja ihminen saa vapautettua energiaansa uuteen käyttöön.

Rosen-menetelmä on tapa löytää kehoon piiloutuneita tunteita, kohdata ja tuntea tunteet turvallisesti ja siten vapautua niistä vaiheittain. Joku kertoo löytäneensä ilon elämäänsä, joku toinen on saanut helpotusta jatkuvaan kipuiluun, joillekin se on merkinnyt uutta tietoa omasta tavasta kokea ja toimia. Ja lähes kaikille Rosen-hoito on ollut myös hyvin rentouttava kokemus.

Tervetuloa kokeilemaan mitä Rosen-menetelmä on Sinulle!

Rosen-menetelmä sopii sinulle, jos
• haluat rentoutua.
• etsit yhteyttä tunteisiisi.
• haluat löytää uusia voimavaroja
  ja mahdollisuuksia ilmaista itseäsi.
• haluat lisätä itsetuntemustasi - sekä mielen että kehon.
• olet stressaantunut tai väsynyt tietämättä miksi.
• kärsit erilaisista kehon jännityksistä tai kivuista,
   esim. päänsärky, vatsavaivat, niska-hartiakivut.
• käytät kehoasi itseilmaisuun, esim. tanssijat, näyttelijät, laulajat.
• käyt psykoterapiassa.

Olen valmistunut Rosen-terapeutiksi keväällä 2012.

Hoitokerta kestää tunnin kerrallaan. Työhuoneeni sijaitsee Sotkamon keskustassa. Soita ja varaa itsellesi sopiva aika, joka voi olla mainiosti myös illalla tai viikonloppuna.

Puhelinnumeroni on 040 522 9343.

Hinta 50€/tunti.

(Vuoden 2017 alusta 60€/tunti)

Voit varata ajan myös numerosta 08-6662190 (Medifysi)

Lue Sotkamo-lehden artikkeli Rosen-menetelmästä

Lue lisää Rosen-menetelmästä


Lue mitä asiakkaat sanovat