Siirry suoraan sisältöön

Asiakaspalautteita

  • tehnyt

“Minulle Rosen-terapia on avannut mahdollisuuden tutustua itseeni ja tavoittaa sellaisia puolia tai asioita itsestäni, joita en tiennyt olevankaan. Hoito on hyvin kunnioittavaa ja tilaa antavaa kaikelle sille, mitä keho ja mieli sillä hetkellä tarvitsee. Mitään erityisiä ongelmia ei tarvitse olla, vaan halu ja tarve pysähtyä.“

”Lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan Rosenia, koska olin aiemmin ollut Tuulan NLP -terapia-asiakkaana hakemassa helpotusta esiintymisjännitykseen. Ensikokemus Rosen-menetelmästä oli erittäin rauhoittava ja rentouttava. Jälkeenpäin huomasin yleisen vireystasoni ja keskittymisiskykyni kohentuneen ja sain myös helpotusta unensaantiongelmiini. Pyrin käymään Rosenissa säännöllisesti, sillä se poistaa stressiä ja auttaa keskittymään.”

”Kävin Rosen-terapiassa ystäväni suositeltua sitä minulle. Halusin kokeilla, saisinko Rosen-menetelmästä apua selkävaivoihini ja niiden aiheuttamiin lihaskramppeihin.  Hoito tuntui erittäin miellyttävältä ja sai oloni hyvin rentoutuneeksi.  Perinteisestä hieronnasta poiketen Rosen auttoi koko kehoni lihaksia rentoutumaan lämmön ja kosketuksen avulla, ja hoidon lopussa oloni oli levännyt ja raukea. Pahimmat lihaskrampitkin tuntuivat hellittäneen ja pää tyhjentyneen stressaavista ajatuksista. Suosittelen Rosen-terapiaa kaikille, jotka kaipaavat kokonaisvaltaista rentoutumista ja pysähtymistä arjen kiireiden keskellä.”